Du har en äldre webbläsare. För att se hemsidan på bästa sätt, ladda ner en senare version.

Google Chrome
Mozilla Firefox
Microsoft IE
Apple Safari

Välkommen att boka tid hos oss

Öppettider

Måndag - Fredag 09:00 - 19:00
Lördag 09:00 - 14:00
Söndag Stängt

Övriga tider efter överrenskommelse.
Boka online
Karta

eller ring
013 - 31 20 02

Studio 22 - Professionell hårfrisör i Linköping

Vi på Studio 22 i Linköping kan hår. Vi har lång erfarenhet, vi arbetar med alla de senaste produkterna och teknikerna och vi ser till just dig och din stil och personlighet när vi skapar en frisyr. Boka din klippning hos oss idag! Ring oss eller boka online här på hemsidan.

Konsultation

Det är inte bara ditt hår vi tittar på. Det handlar också om kroppsspråk, ansiktsform, stil, attityd och människan bakom.

Vi ger dig råd och hjälper dig välja en frisyr som du passar i. Som har rätt form, storlek, struktur och följer dina proportioner.

En frisyr ser alltid snygg ut på salongen, men vi ger dig alla förutsättningar och kunskapen att vårda ditt hår varje dag efter ditt besök. Så du behåller resultatet länge.

Frisyrdesign

Design av en frisyr är att se helheten. Konsultation, färgbehandling, inpackning, frisyrklippning och styling. Allt i ett.

Det måste finnas balans mellan ljust och mörkt, mellan varma och kalla nyanser. Det är när man hittar balans i kombinationen som man hittar harmonin i resultatet. Efter konsultationen gör vi våra behandligar och ger dig en helt unik look. Anpassad helt för dig.

Shu uemura är en produktserie som verkar för att lugna din själ

Det som är intressant med Shu Uemura är den nyskapande innovationen när det gäller stylingprodukter och en vårdande serie som är uppbyggd på olika oljor. Känns bra, verkar lugnande och inverkar positivt på ditt välbefinnande.

Ledande

hårteknologi

Anledningen till att vi använder Redken är enkel. Deras forskning är i absoluta framkant när det kommer till kvalitativa färgprodukter och hårvårdande inpackningar.